Συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου μεταθέτει τις προγραμματισμένες για σήμερα, αύριο και μεθαύριο παραστάσεις της περφόρμανς “Sognatta Terra tu m’ appartiens” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Κωνσταντίνος Παρθένης, η ιδανική Ελλάδα της ζωγραφικής του» στον χώρο των περιοδικών εκθέσεων «Αντώνης Κομνηνός», όπου φιλοξενείται και η έκθεση.

Οι παραστάσεις μεταφέρονται για το τριήμερο Σάββατο 4, Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Μαρτίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα:
Η παράσταση της Τετάρτης 1/3 μεταφέρεται για το Σάββατο 4/3 στις 19.30.
Η παράσταση της Πέμπτης 2/3 μεταφέρεται για την Κυριακή 5/3 στις 19.30.
Η παράσταση της Παρασκευής 3/3 μεταφέρεται για τη Δευτέρα 6/3 στις 19.30.

Οι θεατές που δεν μπορούν να παρευρεθούν στις νέες ημερομηνίες παρακαλούνται να προσέλθουν με τα εισιτήριά τους στα ταμεία της Εθνικής Πινακοθήκης προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο.

Χάρη στη γενναιοδωρία όλων των συντελεστών της περφόρμανς “Sognatta Terra tu m’ appartiens” έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση 3 επιπλέον παραστάσεων το Σάββατο 4/3, Κυριακή 5/3 και Δευτέρα 6/3 στις 21.30. Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 10.00 από το ταμείο της Εθνικής Πινακοθήκης. Σπεύσατε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας!