Πήρε τα πρώτα μαθήματα από το ζωγράφο αγιογράφο Γ. Καζάκο και τον Πάνο Σαραφιανό. Στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών, αρχικά στο εργαστήριο γλυπτικής του Θανάση Απάρτη και στη συνέχεια κοντά στον Γιάννη Μόραλη. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. έκανε επίσης σπουδές σκηνογραφίας και διακοσμητικής. Την περίοδο 1967-1973 ταξίδεψε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης μελετώντας τα μουσεία και παρακολουθώντας τα ρεύματα της σύγχρονης τέχνης.

Η εκθεσιακή του δραστηριότητα περιλαμβάνει ατομικές παρουσιάσεις και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και χαρακτικής εντός και εκτός Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ασχολήθηκε με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε επίσης ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Χαλκογραφίας.

Ασχολούμενος τόσο με τη ζωγραφική όσο και με τη χαρακτική, έκανε επίκεντρο την ανθρώπινη μορφή, ιδιαίτερα τη γυναικεία, που, μνημειακή και πληθωρική, ολόκληρη ή αποσπασματική, δεσπόζει σε συνθέσεις που συνδυάζουν απηχήσεις του κυβισμού, του εξπρεσιονισμού και του σουρρεαλισμού και αποδίδονται με μία ξεχωριστή προσωπική γραφή.

Μοιραστείτε: